workshops

Leden van KEK_ zijn ook beschikbaar voor theatersportworkshop, improvisatieworkshop, demos en opleukacties.

Theatersport is een erg leuke bezigheid, zelfs als je er helemaal nog nooit iets mee gedaan hebt. Een groep onervaren spelers kan al een middag dikke pret hebben door wat basistechnieken aan te leren, en dan gelijk games te gaan spelen!

Echter, theatersport is niet alleen erg leuk, het is ook nuttig. Door techniek en gewenning leren theatersporters spontaan en bewust om te gaan met onverwachte situaties, constructief te reageren op emoties die zich op elk moment kunnen aandienen, en beter het gedrag van mensen te lezen en te begrijpen.

Deze leerervaring kan van grote waarde zijn in het dagelijkse (professionele) leven. Diverse KEKkers zijn werkzaam als communicatieadviseur, psycholoog, opleidingsdeskundige of algemeen manager, en passen in hun werk veelal toe wat ze op het podium leren. Deze combinatie van praktijkervaring en theoretische kennis stelt hen in staat om zowel speltechnieken bij te brengen, als het effect ervan inzichtelijk te maken.

Voor meer informatie over de invulling van een workshop, demo of opleukactie neem contact met ons op via onze contact pagina, en beschrijf daarin wat je ongeveer voor ogen hebt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.